Tattoo informatie

De keuze om een tattoo aan te laten brengen moet weloverwogen en uit vrije wil worden genomen.

Tijdens de behandeling dient u niet onder invloed van alcohol of drugs te zijn. Bij verkleuringen, zwellingen, bulten of enige andere vorm van irritatie op het lichaam, wordt een behandeling afgeraden. Ook als u aan diabetes, hemofilie, contactallergie, immuunstoornis, metaal overgevoeligheid, hart- en vaatafwijkingen lijdt en als u gebruik maakt van anti- stollingsmiddelen wordt het laten aanbrengen van een tattoo afgeraden. Wij behouden ons het recht u ten alle tijden diensten te weigeren.

Onze tattoos worden aangebracht conform de voorschriften van de GG en GD . Voor het zetten wordt u eerst geïnformeerd over de mogelijke risico’s. Het belang van uw persoonlijke hygiëne en gezondheid. Zorg er ook voor dat je goed bent uitgerust en hebt gegeten. Als je getattoeëerd of gepierced wordt, vergt dat veel energie van je lichaam.

Tatoeages laten zetten onder de 18 jaar alleen met toestemming van de ouders. Bij twijfel vragen wij een ID. We kunnen tatoeages weigeren, discriminerende en fascistische tatoeages worden niet gezet.